Close

Kontakt oss!

Du hører fra oss innen kort tid.

Ved å sende inn dette kontaktskjemaet godtar jeg at Boalliansen AS behandler disse personopplysningene med formål om å kontakte meg med tilbud om tjenester fra Boalliansen.
Se vår personvernerklæring.
Navn* Beklager feltet kan ikke være tomt
Telefonnr* Beklager feltet kan ikke være tomt
E-post* E-post adressen er ugyldig, vær vennlig prøv igjen Beklager feltet kan ikke være tomt
Send
Logo
Close
Personvern og nyhetsbrev
Vi bruker kun din e-post til å sende deg nyhetsbrev om Boalliansens muligheter, vi sender ikke denne e-posten videre til noen andre leverandører.
 
Main Image

Vi hjelper styret med å ta styringen!

STYRET I BOLIGSELSKAPET ER OFTE DREVET AV "FRIVILLIGE"
Styret i ethvert boligselskap utgjør i de aller fleste tilfelle ikke noe «proffmarked». Styreverv preges oftest av idealisme, dårlig betalt og bruk av mye fritid. Mange boligselskap opplever nettopp av den grunn at det er vanskelig å rekruttere medlemmer til styret, og i noen tilfelle er det også mangel på kompetanse og erfaring. Få tenker på at styret forvalter svært store eiendomsverdier, at man er pålagt en rekke formalkrav, og at styret både er juridisk og økonomisk ansvarlig for sine handlinger.

VI VIL HJELPE STYRENE MED Å TA STYRINGEN
Boalliansen AS startet i 2013 fordi noen styreledere oppdaget at dette var virkeligheten. Formålet vårt er å bidra til at styret i boligselskapene oppnår en enklere og tryggere styrehverdag. Vi tror at ved å ha kontroll på ansvaret og oppgavene, så er det lettere å ta styringen.  I vårt fellesskap kommer dere til «dekket bord», og slipper å bruke tid på anliggende som mange andre allerede har gjort før dere.

Sammen med Boalliansen kan styret få kontroll på mange sider av styrearbeidet:
  • Holde bygningene ved like
  • Spare penger på drift og vedlikehold
  • Styre økonomien godt
  • Kommunisere bedre med beboere og håndtere saker effektivt
  • Følge lover, regler og HMS-krav
     
TRYGGHET FOR BOLIGSELSKAPENE


I 2018 inngikk Boalliansen et samarbeid med forsikringsselskapet If, nettopp for å ha fokus på tryggere styrehverdag. Sammen har vi en grundig kompetanse om boligselskap og vi tilbyr en helt unik forsikringspakke til våre felles kunder.

Besøk vår felles nettside if.no/boalliansen eller se filmen om samarbeidet 

ALT PÅ ETT STED - OGSÅ FORRETNINGSFØRSEL
I samarbeid med Boalliansen Forvaltning AS tilbyr vi også forretningsførsel til svært konkurransedyktige priser og vilkår.