Close

Kontakt oss!

Du hører fra oss innen kort tid.

Ved å sende inn dette kontaktskjemaet godtar jeg at Boalliansen AS behandler disse personopplysningene med formål om å kontakte meg med tilbud om tjenester fra Boalliansen.
Se vår personvernerklæring.
Navn* Beklager feltet kan ikke være tomt
Telefonnr* Beklager feltet kan ikke være tomt
E-post* E-post adressen er ugyldig, vær vennlig prøv igjen Beklager feltet kan ikke være tomt
Send
Logo
Close
Personvern og nyhetsbrev
Vi bruker kun din e-post til å sende deg nyhetsbrev om Boalliansens muligheter, vi sender ikke denne e-posten videre til noen andre leverandører.
 
Main Image

Vi hjelper styret med å ta styringen!

STYRET I BOLIGSELSKAPET ER OFTE DREVET AV "FRIVILLIGE"
Styret i ethvert boligselskap utgjør i de aller fleste tilfelle ikke noe «proffmarked». Styreverv preges oftest av idealisme og bruk av mye fritid. Mange boligselskap opplever nettopp av den grunn at det er vanskelig å rekruttere medlemmer til styret, og i noen tilfelle er det også mangel på kompetanse og erfaring. Få tenker på at styret forvalter svært store eiendomsverdier, at man er pålagt en rekke formalkrav, og at styret både er juridisk og økonomisk ansvarlig for sine handlinger.

VI VIL HJELPE STYRENE MED Å TA STYRINGEN
Boalliansen AS ble stiftet i 2013. Formålet var å bidra til at styret i boligselskapene skulle få en enklere og tryggere styrehverdag gjennom vårt unike styreverktøy.

Da medlemmene våre spurte om vi kunne tilby forretningsførsel, skjønte vi at vi hadde fått stor tillit og at tiden var moden for neste steg...

I 2017 startet vi derfor med forvaltning og forretningsførsel, i tillegg til styreverktøyet. Vi tror at ved å ha kontroll på ansvaret og oppgavene, så er det enklere for styret. I vårt fellesskap kommer dere til «dekket bord», og slipper å bruke tid på anliggende som mange andre allerede har gjort før dere.

Sammen med Boalliansen kan styret få kontroll på mange sider av styrearbeidet:
  • Holde bygningene ved like
  • Spare penger på drift og vedlikehold
  • God økonomistyring
  • Kommunisere med beboere og håndtere saker effektivt
  • Følge lover, regler og HMS-krav
     
TRYGGHET FOR BOLIGSELSKAPENE


I desember 2022 ble If eneeier i Boalliansen AS. Sammen har vi en grundig kompetanse om boligselskap, og vi tilbyr en helt unik forsikringspakke til våre felles kunder.

Besøk vår felles nettside if.no/boalliansen eller se filmen om samarbeidet 

ALT PÅ ETT STED - OGSÅ FORRETNINGSFØRSEL
Vi tilbyr også forretningsførsel til svært konkurransedyktige priser og vilkår.
 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE