Close

Kontakt oss!

Du hører fra oss innen kort tid.

Ved å sende inn dette kontaktskjemaet godtar jeg at Boalliansen AS behandler disse personopplysningene med formål om å kontakte meg med tilbud om tjenester fra Boalliansen.
Se vår personvernerklæring.
Navn* Beklager feltet kan ikke være tomt
Telefonnr* Beklager feltet kan ikke være tomt
E-post* E-post adressen er ugyldig, vær vennlig prøv igjen Beklager feltet kan ikke være tomt
Send
Logo
Close
Personvern og nyhetsbrev
Vi bruker kun din e-post til å sende deg nyhetsbrev om Boalliansens muligheter, vi sender ikke denne e-posten videre til noen andre leverandører.
 


Periodisk heiskontroll | Inspeksjon | Prosjektledelse
Kiwa er et av verdens ledende TIC-selskap og leverer tjenester innen testing, inspeksjon og sertifisering. Kiwa er en upartisk aktør med faglig integritet og dyktighet som utfører kontroll, sertifisering og inspeksjoner som en uavhengig 3. part.

Kontaktperson Heis:
Marius Clausen
+47 93 28 00 44
marius.clausen@kiwa.com

Inspeksjon av betong, puss, maling og overflatebehandling
Kiwa har instrumentering og kompetanse innen tilstandskontroll og inspeksjon av betong og betongkonstruksjoner. Dette inkluderer analyse av betong, betongkonstruksjoner samt påført maling og puss. Leveransene deles i to kategorier: 3. parts Inspeksjon under pågående arbeider, for å sikre at leveransen er iht. til spesifikasjon og rådgivning ved utarbeidelse av tilbudsdokumenter, utvelgelse av leverandør og 3. parts kontroll av leverandørens kvalitetssystem og prosedyrer for leveransen.

Inspeksjon og rådgivning i forbindelse med innkjøp, drift og vedlikehold av sprinkleranlegg.

Prosjektledelse og rådgivning
Kiwa sine rådgivere har lang bransjeerfaring, og fokuserer på å omsette teori til praktiske løsninger slik at rådene som gis, kan settes i verk umiddelbart. Innen prosjektledelse gis det som uavhengig part boligselskapet et trykt kontaktledd mot leverandørene.

Kontaktperson Inspeksjon og Prosjektledelse:
Jens Gjerde Jensen
+47 922 31 542
jens.gjerde.jensen@kiwa.com
https://www.kiwa.com/no/no/